Zaterdag eerste Sallandse carnavalsoptocht in Wijhe

Aanstaande zaterdag 23 februari zal de eerste Sallandse carnavalsoptocht door Iesseldonck gaan. De optocht zal om 14.30 uur starten vanaf de Industrieweg en zich vervolgen via de Enkweg, Molenbelt, Langstraat, Oranjelaan, Wijhezicht, Nieuwendijk en ontbinden op het van Dedemplein. Na de optocht is het groot feest in residentie ‘Bij ons Wijhe’ (de voormalige Longhorn) in de Langstraat. De leden van de optochtcommissie van CV de Diekschoevers hebben de deelnemende wagens al bezocht en gekeurd en er zijn al veel mooie creaties gezien, dus het belooft een sensationele optocht te worden. Meedoen met de carnavalsoptocht kan ook. Bedenk een leuk thema en doe mee.

Deelnemers krijgen startgeld en bovendien zijn er geldprijzen te winnen, dus wie weet gaat u er wel met de hoofdprijs vandoor. Groepen en individuelen kunnen zich op de dag van de optocht tussen 13.00 en 14.00 uur aanmelden in het gebouw van As’t Spölt Maj Bli’j-wéh (het voormalige Beatrixgebouw) aan de Industrieweg. Hier is ook eten en drinken verkrijgbaar.
De carnavalsoptocht is ook live te volgen op televisie via Salland 1 (Ziggo kanaal 45 of KPN kanaal 1391). Het aantal deelnemers is groter dan vorig jaar, dus hang uw Diekschoevers vlag uit, kom kijken of doe mee en kom na de optocht gezellig mee feesten met prins Dennis en gevolg in residentie ‘Bij ons Wijhe’ met muziek van DJ Roy.

Het bericht Zaterdag eerste Sallandse carnavalsoptocht in Wijhe verscheen eerst op Salland TV.