11 huurders ontvangen op een bijzondere manier de sleutel van hun nieuwe woning in Noorder Koeslag in Wijhe: Anderhalve meter afstand geldt ook hier!

We blijven bouwen, omdat het nodig is!
In deze rare en nare tijden is er gelukkig ook nog leuk nieuws. En daar zijn we wel aan toe. Op 16 april hebben 11 huurders de sleutel ontvangen voor hun nieuwe huurwoning in Wijhe.
Dat gebeurde wel op een andere manier dan normaal in verband met het Coronavirus. De sleuteloverdracht is vorm gegeven via een stoepkrijten hart midden in de straat. Hierin lagen kleine hartjes met een setje sleutels klaar voor de nieuwe huurder. De nieuwe bewoners konden afzonderlijk hun setje sleutels ‘binnenhalen’ door te trekken aan het touw.
Dit is op de dronefoto te zien, hoe het ging met de rij van 7 woningen. Om de hoek in de andere straat staat nog een rijtje van 4 woningen. “Het is een prachtige woning! Helemaal naar mijn zin. Ik ben zo blij. Het is wel een rare tijd om te verhuizen. Ik moet nog even zien hoe ik dat allemaal ga regelen, maar het zal vast wel los lopen!”, zegt één van de blije huurders.
Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis uit Rijssen heeft in het plan Noorder Koeslag meerdere woningen gebouwd, waarvan SallandWonen er 11 gekocht heeft voor de verhuur. Deze flexibele woningen zijn geschikt voor 1- en 2- persoonshuishoudens, voor jong en oud met of zonder zorgvraag. Op dit moment bouwt SallandWonen op diverse plekken in de regio dit soort middelgrote woningen, omdat dit voor veel mensen de perfecte woning is als een eengezinswoning te groot is en een appartement niet gewenst.


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Het bericht 11 huurders ontvangen op een bijzondere manier de sleutel van hun nieuwe woning in Noorder Koeslag in Wijhe: Anderhalve meter afstand geldt ook hier! verscheen eerst op Salland TV.