Film en info café in dorpshuus Heino

Op 4 januari vertonen wij de familie WILD in het Dorpshuus in Heino. De toegang is gratis. Leuk in de vakantie met kinderen en/of kleinkinderen

In WILD volg je door de vier jaargetijden heen de verhalen van de drie families. De dieren vinden partners en krijgen jongen die ze vervolgens moeten grootbrengen. Ook zien we hoe deze families de lange, zware winter overleven. De bijrollen zijn weggelegd voor de raaf, buizerd en de ijsvogel. De film bevat spectaculaire beelden die je normaal niet ziet, en ook niet kúnt zien. Luc Enting, de maker van deze film, heeft namelijk speciale toestemming gekregen om te filmen in gebieden die normaal niet toegankelijk zijn.

Gedramatiseerde natuurfilm

WILD wordt verteld door André van Duin. Dit geeft de film een unieke sfeer en een luchtige, humoristische toon. De mix van de prachtige natuurbeelden, de verhalen van de dierenfamilies en de stem van André van Duin maakt de film tot een schitterende gedramatiseerde natuurfilm.

Om te weten hoeveel mensen er komen graag een kaartje reserveren bij info@filmhuisheino.nl

Op dinsdagavond 17 januar het Info-Cafe met 5 maatschappelijke organisaties.

Deze avond krijgt U informatie over :

Fonds voor ons, Caritas, Stichting Leergeld en Humanitas en Wijzz

Zij vertellen graag met welke zaken zij bezig zijn en waarvoor we een beroep op hen kunnen doen. De toegang is gratis en de avond duurt van 19.30-21.30.

De zaal is open om 19.00 uur.

Dorpshuus Heino marktstraat 7