Kaartverkoop Live in De Kuip met More Life

Op zaterdagavond 15 april is er weer een Live in De Kuip in de foyer van Gemeenschapshuis De Kuip. Deze avond met de Schalkhaarse band More Life. Live in De Kuip zijn live concerten met bands, koren en orkesten. Ook zijn er soms thema edities als kerstedities of bevrijdingsedities.

More Life

De Schalkhaarse band More Life – ontstaan in de jaren ’60 – was in die tijd een veelgevraagde band in het uitgaanscircuit. De groep speelt covers van o.a. Creedance Clearwater Revival, The Rolling Stones, The Cats, Fleetwood Mac en Van Morrison. De band, bestaande uit zang, toetsen, drums, bas- en leadgitaar, alsmede backing vocals, treedt heden ten dage nog enkele keren per jaar op, zowel in het openbaar als bij besloten festiviteiten. Bij de meeste optredens maakt de band ook gebruik van een driekoppige blazerssectie. Wie herinnert zich niet Gloria van Them of Smoke On The Water van Deep Purple?

Zaterdagavond 15 april gaat de Schalkhaarse band dus terug in de tijd en worden talloze ‘gouwe ouwen’ opnieuw tot leven gebracht. Meezingen met One Way Wind of Let’s Dance van The Cats, Have Uou Ever Seen The Rain van CCR, A Whiter Shade Of Pale van Procol Harum of She’s A Rainbow van The Rolling Stones. Het kan allemaal op deze avond die bol zal staan van de nostalgie. Een avond met More Life staat garant voor een feest van herkenning voor iedereen die de muziek uit de jaren ’60 en ’70 een warm hart toedraagt.

De kaartverkoop start op 6 maart 2023 via de website van De Kuip en aan de bar van De Kuip. Kaarten kosten € 7,50 p.p. De Kuip is vanaf 20 uur geopend. U vindt De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. Meer informatie en kaarten via www.de-kuip.nl