Try-out De Zus van Frida Kahlo in Mimik Deventer

Op vrijdag 24 maart vindt de allereerste try-out plaats van ‘De zus van Frida Kahlo – een muzikale Mexicoshow!’ van Ensemble SeaSession in samenwerking met theatermaker Servaes Nelissen in theater MIMIK te Deventer. De try-out begint om 20.30 uur.

Overige voorstellingen in de regio:

Zo 16 april 16.00 uur – Theater De Lieve Vrouw, Amersfoort

Wo 26 april 19.30 uur – Stadsschouwburg, Utrecht

Wo 17 mei 19.30 uur – Theater Junushoff, Wageningen

Voorstelling

De zus van Frida Kahlo is een muziektheatervoorstelling over een orkest en zijn bevlogen dirigent en Mexico-kenner Frederik de Waal, op weg naar het slotakkoord in hun samenwerking. In de voorbereidingen van hun Mexicaanse concert belandt Frederik in een surrealistische droomwereld tussen leven en dood. Daar ontmoet hij de geheimzinnige Christina Kahlo. Aan het eind bloeit er iets moois op tussen hen beiden. Een concert en show ineen met negen muzikanten, twintig instrumenten, een op hol geslagen pianola – én een gastoptreden van Frida Kahlo zelf! Verhalen, liederen en acts met eigenzinnige poppen en absurdistische animatiefilms. Een geestige en ontroerende voorstelling vol opzwepende Mexicaanse muziek.

‘De zus van Frida Kahlo’ (10+) is de opvolger van ‘Circus Charms’, de zeer succesvolle muziektheaterproductie van SeaSession met de broers Frank en René Groothof.

Workshops
Ongeveer een uur voor aanvang van ‘De zus van Frida Kahlo’ vindt er in een aantal theaters een gratis toegankelijke workshop plaats, die onder leiding zal staan van de Mexicaanse Pepe Garcia – slagwerker en ensemblelid van SeaSession – en kunstenaar Olga de Bie.

Powered by WPeMatico