Nabeschouwingen hockey Dames en Heren DHV

Een nieuwe sport qua nabeschouwingen in Salland Sport: hockey. Afgelopen hadden we nabeschouwingen met zowel het eerste dames- als het eerste herenteam.

Dames 1

DHV dames 1 speelde de eerste competitiewedstrijd uit tegen HCM Arnhem. DHV won met 1-3. Al met al een terechte uitslag volgens trainer Bas Jonker. DHV begon goed, had halverwege de score wel meer kunnen uitbreiden en speelde het 4e kwart tot slot goed uit.

Het team dat ten opzichte van vorig jaar wat is aangevuld met A-jeugd, speelde combinerend en verzorgd hockey volgens Jonker. Dat alles was zonder veel wedstrijden te hebben gespeeld de afgelopen anderhalf jaar.

Heren 1

Deventer Hockey Vereniging Heren 1 speelde de eerste competitiewedstrijd uit tegen Baarn. De wedstrijd eindigde in 2-2 in Baarn. Het was volgens trainer Jeroen Molenaar een zwaarbevochten gelijkspel. Zeker de eerste twee kwarten was DHV hockeyend de beste ploeg. Daarna werden en meer fouten gemaakt en had Baarn meer energie.

Eind vierde kwart was er nog een wereldredding. Toch valt er na deze 2-2 nog wel het een en ander te verbeteren waarop deze week specifiek wordt getraind. Welke specifieke dingen dat zijn en hoe de wereldredding verliep hoor je in het interview.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl