Orkest Eendracht & Koor Groot Colmschate Live in De Kuip

Colmschate – De kaartverkoop van het Live in De Kuip jubileumconcert van zaterdag 12 november a.s. is per 10 oktober begonnen. Met dit concert wordt het 50-jarige bestaan van Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate op muzikale wijze gevierd.

Op het programma staan optredens van harmonieorkest Eendracht Colmschate en popkoor Koor Groot Colmschate. Het harmonieorkest bestaat uit zo’n 40 muzikanten van verschillende leeftijden en brengt een afwisselend repertoire van harmoniewerken, pop, rock en meer. Het koor bestaat uit zo’n 60 leden dat gaat voor kwaliteit en wordt ondersteund door hun zevenkoppige band.

Daarnaast zijn er ook optredens van zanger Marco Mensink en zangeres Lisanne Stoelinga. Beide hebben al meermalen hun talent laten horen bij diverse concerten in De Kuip. Op het programma staan diverse nummers als Mother Earth van Within Temptation, Laat Me van Ramses Shaffey, een Motown Medley, maar ook nummers van De Dijk, Ed Sheeran, The Beatles en Racoon. Het beloofd weer een zeer afwisselt programma te worden voor jong en oud.

De kaarten kosten in de voorverkoop € 7,50 p.p. inclusief koffie/thee voor aanvang. Indien beschikbaar kosten de kaarten aan de deur € 10,00 p.p. inclusief koffie/thee. De kaarten zijn alleen online te bestellen via 50jaar.de-kuip.nl/jubileumconcert. Als dit lastig is dan kan er ook contact opgenomen worden via 50jaar@de-kuip.nl of 0570-651410. Wees er snel bij, want op=op.

De Kuip vindt u aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. De deuren gaan om 19.30 uur open en het concert begint om 20.00 uur.