Voorstellingen voor jong en oud in het HOFtheater

Voorstellingen voor jong en oud in het HOFtheater
Het HOFtheater heeft aankomend weekend een divers programma voor alle leeftijden. Op donderdag 13 februari zorgt Paul Haenen voor een optimistische voorstelling vol humor. Op vrijdag 14 februari staat RUMAG. op het podium voor een uitverkochte zaal. The Best of Britain zorgt op zaterdag 15 februari met een jubileumprogramma voor een avondvullend muziekspektakel. Het weekend wordt afgesloten met de familievoorstelling van Robin Hood (4+) op zondag 16 februari.
Paul Haenen
De cabaretvoorstelling ‘Haenen brengt vreugde’ door Paul Haenen biedt een avond vol humor, ernst en inzicht. Met toch ook wat ruimte voor Margreet Dolman, dominee Gremdaat en dokter Valentijn. De mooie kanten van het leven vieren en niet bij de pakken neerzitten. Altijd weer lichtpuntjes zien, ook als het even tegenzit; dat is de instelling van Haenen, in welke hoedanigheid ook. Een optimistische voorstelling waarin we niet alleen Haenen zelf beter leren kennen maar ook kunnen genieten van zijn vaak scherpe kijk op actuele gebeurtenissen.
Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Paul Haenen op donderdag 13 februari, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 22,50 per stuk.
RUMAG.
RUMAG. is de internetsensatie die iedereen kent van de zwart/witte ongecompliceerde en uiterst grappige slogans krijgt een eigen theatertournee. Met bijna een miljoen volgers is RUMAG. hét lifestylemerk van Nederland. Hun teksten zijn altijd origineel, grof, seksueel maar vooral uiterst grappig. De theaterversie van RUMAG. zal aanvoelen als een belevenis. Je bent als bezoeker onderdeel van een show waarin de grenzen worden opgezocht van wat kan en wat absoluut niet. Alles komt aan bod: lifestyle, humor, kleding, seks en die rare gast naast je in de bus. Overal hebben ze een oordeel en een mening over.
De voorstelling van RUMAG. op vrijdag 14 februari is uitverkocht. Wel is het mogelijk om u voor de wachtlijst aan te melden via de website van het HOFtheater.
The Best of Britain
Met een spectaculair jubileumprogramma viert The Best of Britain zijn jubileumjaar. Met de allergrootste hits van Engelse bodem zet The Best of Britain wederom een avondvullend muziekspektakel op de planken. Muziek van The Beatles tot Coldplay, en zo’n beetje alles daar tussenin, passeert de revue. Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda Bee zijn de vocalisten. Samen met vijf topmuzikanten, waaronder multi-instrumentalist Hubert Heeringa, brengen zij een avondvullende show vol nostalgie maar ook met een aantal recente wereldhits. De combinatie van topartiesten, die vele wereldhits én supermuzikanten maakt het tot een ongekende sfeer en echt The Best of Britain tijdens de voorstelling ‘The Fifth’.
Er zijn nog enkele staplaatsen beschikbaar voor de voorstelling van The Best of Britain op zaterdag 15 februari, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 24,50 per stuk.
Theater Gnaffel – Robin Hood (4+)
Helemaal alleen gelaten, voor de deur van een klooster, vindt een grote bruine beer Robin Hood. Ze voedt hem liefdevol op in een groene wereld zonder grenzen, macht en hiërarchie. Dan komt Robin Hood in de mensenwereld terecht, waar Prins Jan de belastingen verhoogd zodat hij lekker van een met geitenmelk gevuld zwembad kan genieten. Dat is niet eerlijk! Samen met zijn vriendinnetje Marian, de dochter van koning Richard, besluit Robin Hood om terug te vechten tegen Prins Jan. Ze stelen geld van de rijken en geven het terug aan de arme mensen. De voorstelling Robin Hood – Prins van de bossen – is een muzikaal poppenspel door Theatergezelschap Gnaffel, met nieuwe muziek van Herman van Veen.
Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de voorstelling Robin Hood (4+) op zondag 16 februari, 15.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 12,50 per stuk.
Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Het bericht Voorstellingen voor jong en oud in het HOFtheater verscheen eerst op Salland TV.