Wie durft donderdag 17 en 24 oktober mee op bossafari?

Tijdens deze bossafari gebruik je al je zintuigen en doe je leuke opdrachten en spelletjes. Dus trek een paar stevige schoenen aan en ga mee op safari.

De safari start om 14.00 uur bij het BuitenCentrum de Sallandse Heuvelrug van Staatsbosbeheer, Grotestraat 281, 7441 GS in Nijverdal.

De bossafari is een ontdektocht speciaal voor kinderen en hun (groot)ouders. En zeker in de herfst is er van alles te ontdekken in het bos. Ontdek, beleef samen met je (klein)kind(eren) vanaf 6 jaar het bos van de Sallandse Heuvelrug. In een groep met gids van Staatsbosbeheer ga je op pad en je zult versteld staan wat er allemaal te zien, ruiken en ontdekken valt. Echt ver lopen doen we niet, maar er is heel veel te ontdekken en beleven.

We starten om 14.00 uur en de tocht duurt ongeveer twee uur. Ver lopen doen we niet, maar wel veel ontdekken! De kosten zijn € 5,– per deelnemer. Van te voren graag aanmelden via de website van Staatsbosbeheer.

Voor meer informatie en aanmelden kijk op: https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/salland/bossafari-sallandse-heuvelrug

Het bericht Wie durft donderdag 17 en 24 oktober mee op bossafari? verscheen eerst op Salland TV.