42 woningen van SallandWonen in Den Nul klaar voor de toekomst

Bewoners Den Nul erg tevreden over project en resultaat

Goede rapportcijfers voor SallandWonen en Salverda!

Eind november rondt SallandWonen de onderhoudswerkzaamheden aan 42 huurwoningen in Den Nul af. De bewoners van de woningen, zijn erg tevreden over het resultaat. Ondanks de overlast door de werkzaamheden, geven ze hoge cijfers voor alle onderdelen van het project. Het eindresultaat, de opgeknapte woning, krijgt zelfs een 8,1.

De woningen in Den Nul zijn grondig geïsoleerd en zijn voorzien van zonnepanelen. Een deel van de woningen heeft hierdoor het energielabel A gekregen en een deel van de woningen het energielabel B. Waar nodig zijn badkamers en keukens opgeknapt, is er asbest verwijderd en zijn daken en kozijnen vernieuwd. SallandWonen heeft dit project uitgevoerd met aannemingsbedrijf Salverda uit ‘t Harde. Gezamenlijk met alle onderaannemers is hard gewerkt aan de mooie resultaten.

Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, vroeg dit veel inzet van zowel bewoners als vaklieden. SallandWonen heeft hen, dinsdag 20 november, als afsluiting van dit onderhoudsproject getrakteerd op koek en zopie, Marijke Kool, directeur-bestuurder van SallandWonen, sprak haar complimenten uit en bedankte iedereen voor de inzet en goede samenwerking. Daarna lieten de gezinnen en vaklieden het zich lekker smaken bij de Koek en Zopie-kraam. Het was een druk en gezellig gebeuren waar ze samen genoten van de chocolademelk, de erwtensoep en een broodje rookworst en terugblikten op een drukke tijd met een prachtig resultaat.