App voor gebruik van Spoedpost Huisartsenzorg

Spoedpost Huisartsenzorg Deventer is nu ook toegankelijk via de app Dokter Dichtbij. Deze functie is alleen beschikbaar voor patiënten die gebonden zijn aan de Spoedpost Huisartsenzorg Deventer. Het gaat dan specifiek om patiënten uit de regio Bathmen, Broekland, Colmschate, Deventer, Diepenveen, Epse, Gorssel, Haarle, Heeten, Holten, Luttenberg, Mariënheem, Markelo, Nieuw Heeten, Olst, Raalte, Schalkhaar, Terwolde, Twello, Wesepe en Wilp.

In de app kan de patiënt, naast de eigen huisarts, ook functionaliteiten vinden van de Spoedpost Huisartsenzorg. Nieuw is dat de patiënt vanuit de app direct kan aangeven dat hij/zij gebeld wil worden door een triagist van de Spoedpost Huisartsenzorg. De patiënt ziet direct in beeld op welk tijdstip er gebeld wordt door de Spoedpost Huisartsenzorg. De functionaliteit is nadrukkelijk bedoeld voor urgente huisartsenzorg. Voor levensbedreigende spoedzaken wordt geadviseerd om te bellen naar de huisartsenpost en te kiezen voor spoed.

Daarnaast is het voor patiënten mogelijk om via Dokter Dichtbij overdag een afspraak te maken bij hun huisarts, herhaalmedicatie aan te vragen of een vraag te stellen.

Dokter Dichtbij is te downloaden in Google Play en de App Store. Meer informatie is te vinden op de website www.dokterdichtbij.nl.