Jongen ernstig mishandeld tijdens Klompenfeest

In de nacht van zaterdag op zondag 3 september, rond 01.00 uur, is een 18-jarige jongeman uit Loenen ernstig gewond geraakt tijdens een vechtpartij die plaatsvond op het Marktplein in Twello, waar op dat moment kermis was.

Aanleiding voor de vechtpartij was een conflict tussen twee groepen jongeren. De 18-jarige hoorde bij één van deze groepen. Volgens de getuigen die de politie tot nu toe gesproken heeft belandde de jongen tijdens de vechtpartij op de grond en zou hij zelfs toen hij al bewusteloos op de grond lag, nog hard getrapt zijn. Het slachtoffer liep een gebroken neus en gebroken jukbeen op. Hij belandde in het ziekenhuis en moest ook worden geopereerd.

Dringend getuigen gezocht!
De politie heeft diverse betrokken jongeren gesproken maar is nog dringend op zoek naar getuigen van de vechtpartij. Dit om meer duidelijkheid te krijgen over wat er precies gebeurd is die nacht, op het Marktplein.

Was je getuige of ken je een getuige, of heb je misschien het incident gefilmd? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie via 0900-8844 of via het tipformulier op deze pagina. Informatie doorgeven kan natuurlijk ook anoniem, via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).