Carinova Talent Match Day

Op vrijdagmiddag 19 mei organiseert Carinova samen met ROC Landstede en ROC Aventus een Talent match day. Carinova organiseert deze middag om de kracht van Carinova, het bieden van goede zorg, te verbinden aan het talent van alle studenten verpleegkunde/verzorgende uit de regio. Er is een interessante en uitdagende middag samengesteld bestaande uit verschillende workshops. Tevens is er een mogelijkheid om samen met een Carinova professional persoonlijk een ‘kijkje’ te nemen in de praktijk.

Tijdens de middag zijn er ook mogelijkheden voor een ‘speeddate’ met personeelszaken. Dan wordt direct nagegaan of er een match is tussen het talent van de student en Carinova. Het resultaat kan zijn een aanbod op maat. Denk daarbij aan een job bij het matchpunt van Carinova of direct een vaste aanstelling.

Het programma wordt aangeboden op vrijdag 19 mei, van 13.30 – 16.30 uur, op de nieuwe Sint Jozeflocatie aan het St. Jozefplein 1 te Deventer. Directeur Zorg, Jan Griepink, zal kort in gaan op actuele thema’s binnen de zorg zoals participatie en zelfstandige teams. De workshops hebben als thema revalidatie en dementie. Daarnaast kan men meelopen met een verpleegkundige van Carinova en deelnemen aan de speeddate.

Er is plaats voor in totaal 50 studenten verpleegkunde (niveau 3 en 4). Aanmelding kan via: matchpunt@carinova.nl