Cultureel Café Heino : Kijkje in de keuken bij Theater Gnaffel

Op dinsdag 4 december 2018 is theater Gnaffel te gast bij Cultureel Café Heino. Jolan van de Waeter vertelt alles over de poppen en hun spel. Aanvang 14.30 uur in de Bibliotheek in Heino.

Een aantal poppen uit Gnaffelvoorstellingen laat u kennismaken met de wonderlijke wereld achter de schermen van dit bijzondere theatergezelschap. Jolan van de Waeter heeft jaren ervaring als medewerker van Gnaffel. Zij laat zien hoe de poppen gemaakt worden en zet ter plekke een poppenhoofd in elkaar. Ook laat ze zien welke rol ze in voorstellingen spelen en hoe een theatervoorstelling in elkaar wordt gezet. Het is een interactieve voorstelling: zo kunnen bezoekers zelf uitproberen hoe ze de poppen kunnen laten toneelspelen.

Theater Gnaffel maakt voorstellingen voor jong en oud. In de voorstellingen komen mensgrote poppen op magische wijze tot leven. Wie wil meemaken welk vakmanschap er achter deze magie schuilgaat, mag deze editie van het Cultureel Café Heino niet missen.

Cultureel Café Heino is elke eerste dinsdag van de maand (van oktober tot april) in de bibliotheek in Heino. Toegang is gratis (vrije gift); aanmelden wordt op prijs gesteld. Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek Salland – www.bibliotheeksalland.nl, aan de balie in de Bibliotheek in Heino, of per e-mail via cultureelcafeheino@bibliotheeksalland.nl

 

Het artikel Cultureel Café Heino : Kijkje in de keuken bij Theater Gnaffel verscheen het eerst op Salland1.