In The Attic festival maakt zich op voor nieuwe editie met record

Regionale Bands , gratis te bezoeken en gemoedelijke sfeer  dat zijn de ingrediënten van het jaarlijks terugkerende muziek evenement In the Attic. Het muzikale evenement maakt zich op voor haar nieuwste editie die op zaterdag 24 november plaatsvind in Café Marktzicht in Heino. De  vertrouwde locatie van het muzikale evenement.

De organisatie  bied elke editie  regionale  vaak  beginnende bands een podium om hun kunsten  te vertonen en hun muziek te laten horen  aan liefhebbers en geïnteresseerden. Ondanks het kleine budget wat de organisatie heeft  is het evenement gekenmerkt door sfeer  passie muzikale gezelligheid voor een  leuke muzikale avond. Dit jaar heeft de organisatie een nieuw record  te pakken met zeven bands. Een aantal wat nog niet eerder is geweest . De bands die deze editie acte de presance zullen geven zijn : Locus Negativ, Garrison, Noint?, Crazy Habits, Dizznixx, Koffer en 7Sharp. In The Attic heeft als doel  beginnende bands een podium te geven tijdens een gezellige muzikale avond en hun daarmee ervaring   en bekendheid te geven en belangrijkste de bands zelf ook kunnen genieten van hun  optreden en van elkaar. Dat het tot succes kan leiden is inmiddels bewezen. Een aantal bands/artiesten die op In the Attic hebben gespeeld zijn zelfs al naar hogere niveau gestegen zoals o.a. Tom Veltien, Jason Fredrick, De Nieuwe Stempel, Aspen Gems en Tricklebolt.

Volgens de organisatie kan het publiek het volgende verwachten ‘’Wij als organisatie verwachten weer een drukke avond qua bezoekers en diverse nieuwe bands die we aan hun kunnen voorstellen’’. De toegang is gratis en het festival begint om 19:00

Het artikel In The Attic festival maakt zich op voor nieuwe editie met record verscheen het eerst op Salland1.