Dinsdag 6 juni goedkoop kermis vieren tijdens Eurodag en woensdag 7 juni speciale kindermiddag

Op dinsdag 6 juni is het goedkoop kermis vieren op de Deventer Zomerkermis. Op woensdag 7 juni is er een speciale kindermiddag met veel leuks voor de kleintjes.

Eurodag
Veel attracties draaien op dinsdag 6 juni voor 1 euro en de spelletjes en eetzaken doen een leuke aanbieding. Dus wil je goedkoop kermis vieren kan dat van 13 uur tot 24 uur.

Kindermiddag
Op woensdag 7 juni is het weer kindermiddag. Met vanaf 14 uur een gratis boemeltreintje dat de bezoekers van het ene plein naar het andere plein brengt. Ideaal voor de opa’s en oma’s die wat slechter ter been zijn maar toch met de kleinkinderen naar de kermis willen. Buurman & Buurman brengen van 14 uur tot 16 uur een bezoek aan de Zomerkermis voor een meet&greet. Natuurlijk is clown Desalles ook weer van de partij. Met zijn lolbroek en grapjas is hij een vrolijke verschijning. Verder kunnen kinderen zich gratis laten schminken.

De Zomerkermis Deventer duurt nog tot en met zondag 11 juni. Voor de tweede keer tijdens de Deventer Zomerkermis een grote braderie op de laatste zondag. Met ongeveer 70 attracties biedt de Deventer Zomerkermis veel plezier voor jong en oud.

Openingstijden
De kermis is van maandag tot en met donderdag geopend van 13 uur tot 24 uur. Op vrijdag en zaterdag van 13 uur tot 1 uur.

Website
Tip: maak gebruik van de speciale kortingsbonnen voor extra voordelige aanbiedingen bij de attracties. En houdt de leuke Facebook acties in de gaten. Voor meer informatie kijk op https://www.facebook.com/kermis.deventer en/of www.zomerkermisdeventer.nl