Gemeente Olst-Wijhe geeft nieuwbouwkavels uit in Wijhe

In Wijhe wordt volop gebouwd. In een half jaar tijd werden 25 woningen en kavels verkocht in de wijk Noorder Koeslag.
Op 3 mei start een nieuwe uitgifteronde van kavels in de wijk Noorder Koeslag in Wijhe voor het bouwen van rijwoningen, twee-onder-een-kappers en vrijstaande woningen.
Hiervoor organiseert de gemeente op woensdag 3 mei van 19.30 tot 21.30 uur een inloopbijeenkomst in het gemeentehuis in Wijhe.

Volop keuzemogelijkheden
De koper kan kiezen uit kavels voor diverse woningtypes (vrijstaand, rijtje of twee-onder-een-kap). Aan de Dolskamp liggen mooie kavels die uitkijken op het bos of het water.
In dit gedeelte van de wijk mag welstandsvrij worden gebouwd. Men kan zelf het uiterlijk, de architectuurstijl en de kleuren bepalen.
Uiteraard moet het wel passen in het bestemmingsplan. De gemeente wil zoveel mogelijk vrijheid bieden, zodat iedereen zijn/haar droomhuis kan realiseren.

Informatieavond woensdag 3 mei
De inloopavond vindt plaats in het gemeentehuis (Raadhuisplein 1 te Wijhe). Van 19.30 tot 21.30 uur zijn alle belangstellenden welkom.
Tijdens de bijeenkomst kunnen belangstellenden informatie krijgen en vragen stellen over de verschillende kaveltypes, de bouwmogelijkheden en de inrichting van het openbaar gebied.
Er is een informatiebrochure over de bouwmogelijkheden verkrijgbaar. De brochure staat ook op de website www.olst-wijhe.nl/noorderkoeslag.
De bijeenkomst is niet alleen interessant voor toekomstige bewoners en mensen die een woning willen bouwen maar ook voor de mensen die er al wonen.