Informatieavond: 55+ Anders Willen Wonen

In Heeten is er ruimte voor ‘55+ Anders Willen Wonen’. Dit is een woonvorm waarbij 55-plussers in groepsverband wonen. Op woensdag 27 maart organiseren de gemeente Raalte, Plaatselijk Belang en HeetenWoont een informatieavond voor belangstellenden. De informatieavond wordt in Kulturhus Trefpunt in Heeten gehouden en start om 19.30 uur.

Veranderen uw woonwensen? Woont u alleen of samen met uw partner in een te groot huis? En wilt u graag zelfstandig blijven wonen? Dan is deze woonvorm misschien iets voor u. Het biedt een andere vorm van wonen en leven, met minder onderhoud en vaak minder hoge kosten. Samen met de andere bewoners komt u tot een concept waarbij u gezamenlijk afspraken maakt over de te bouwen woningen. En als daar behoefte aan is, kunt u ook afspraken maken over het realiseren van gemeenschappelijke voorzieningen.

Wensen
Het doel van de informatieavond is het in kaart brengen van de belangstelling voor ‘55+ Anders Willen Wonen’. De gemeente Raalte, Plaatselijk Belang en HeetenWoont zijn daarnaast erg benieuwd naar uw ideeën en wensen over hoe de woonvorm eruit moet komen te zien.

Locatie
De nieuwbouwwijk Veldegge fase 3 biedt de mogelijkheid tot de bouw van vijf à zes gemeenschappelijke woningen.

Het bericht Informatieavond: 55+ Anders Willen Wonen verscheen eerst op Salland TV.