Nieuwe koers voor Cultuurboerderij Strunk

Stichting Strunk en de gemeente Raalte willen Cultuurboerderij Strunk nieuw leven inblazen. De cultuurboerderij wordt een ontmoetingscentrum met maatschappelijke waarde voor Raalte. Er liggen concrete plannen voor een multifunctionele accommodatie. Zo wordt de boerderij gerenoveerd en de boerenschuur vernieuwd. Het bestuur van de stichting is op zoek naar mensen die een bijdrage aan de cultuurboerderij willen leveren.
Cultuurboerderij Strunk wordt een plek van ontmoeting. Bestuurslid Fedde Sterringa: “We zijn op zoek naar bestuursleden, huurders en mensen met frisse ideeën. Samen willen we tot een exacte invulling van Strunk komen.” Met de nieuwe koers wil het bestuur de cultuurboerderij in stand houden en daarmee het cultureel erfgoed, op een eigentijdse aantrekkelijke manier voor jong en oud, op de kaart zetten.

Oproep
Draagt u Strunk een warm hart toe? Wilt u graag een bijdrage leveren aan de realisatie van het vernieuwde Strunk? Of wil uw organisatie zich graag huisvesten of activiteiten organiseren op deze locatie? Neem dan voor 1 april contact op. Voor meer informatie over een bestuursfunctie kunt u terecht bij Klaas Koekkoek via 06-5319 7856. Wilt u gebruik maken van de accommodatie? Neem dan contact op met Vanessa Holtkuile via info@waardevolvastgoed.nl.

Strunk
Cultuurboerderij Strunk ligt tussen de Westdorplaan en de Nieuwe Deventerweg in Raalte. Het bestaat uit een oudheidkamer, een boerenschuur en een kokhuus. De Oudheidkamer van Raalte is gevestigd in de in 1796 gebouwde ‘Boerderij Strunk’. De boerderij staat als Rijksmonument op de monumentenlijst.

Het bericht Nieuwe koers voor Cultuurboerderij Strunk verscheen eerst op Salland TV.