Keizerslanden gaat voor Fit en Gezond

In Keizerslanden hebben organisaties en bewoners de handen ineen geslagen om gedurende een jaar 4 seizoensthema’s gezamenlijk extra aandacht te geven. “Keizerslanden seizoent” met de thema’s Fit en Gezond, Schoon en mooi, ontmoet en kunst, cultuur en kleurrijk.

Het eerste kwartaal staat in het teken van Fit en Gezond en op 4 maart is er een ontdekkingstocht langs alle activiteiten rond dit thema. Tussen 12.00 uur en 15.00 uur kunnen bewoners terecht op maar liefst 10 locaties waar zij kunnen kennismaken met bijvoorbeeld Freerunning, reddingszwemmen, gezonde maaltijden bereiden en nog veel meer.

Er kan op elk punt van de route gestart worden. De route is te vinden in de WijDeventerkrant die huis aan huis is bezorgd in de wijk. De Route staat ook op wijdeventer.nl/keizerslanden.

Geen fiets? Of moeite met fietsen? Voor de bibliotheek aan de Graaf Florisstraat staan leenfietsen en een duofiets van Cambio en Sportbedrijf Deventer. Hier kunt u ook een route/stempel kaart Fit en Gezond ophalen. Een volle kaart levert een leuke attentie op!

In de bibliotheek staat een kopje koffie klaar, kunnen bewoners horen wat Rechtop! voor hen kan betekenen en hoe gezond te blijven.