N348 tussen Luttenberg en Lemelerveld van 14 juni tot en met 18 juni afgesloten

Van donderdag 14 juni 20.00 uur tot en met maandag 18 juni 06.00 uur is de provinciale weg N348 tussen de kruising richting Luttenberg en de afslag Lemelerveld centrum in beide richtingen voor het verkeer afgesloten. Tijdens de afsluiting plaatst BAM de tijdelijke voetgangersbrug over de N348 bij Restaurant de Lantaren. Daarnaast wordt het dek voor de tunnel bij de Oude Twentseweg gebouwd. Voor de komst van de tunnel gaan ook dat weekend de damwanden de grond in. Bij de kruising Lemelerveld Zuid wordt nieuw asfalt aangebracht en een extra rijstroken gemaakt.

Omleidingen
Tijdens de werkzaamheden wordt het doorgaand verkeer tussen Raalte naar Ommen omgeleid. Lemelerveld is wel bereikbaar vanuit de richting Ommen. De aansluitingen op de N348 bij Luttenberg en Lemelerveld zijn gedurende de afsluiting beschikbaar. De aangrenzende parallelwegen tussen Lemelerveld en Luttenberg zijn gedurende deze periode ook afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via diverse omleidingsroutes. Daarnaast staan de routes op website van de provincie Overijssel: www.overijssel.nl/n348.

Waarom verbetert de provincie de N348?
Samen met de gemeenten Dalfsen, Ommen en Raalte werkt de provincie Overijssel aan de verbetering van de verkeersveiligheid voor fietsers en automobilisten op de N348 tussen Raalte en Ommen. Zo komen er onder andere twee tunnels en twee gelijkvloerse aansluitingen met verkeerslichten aan de noord- en zuidkant van Lemelerveld. De centrumaansluiting bij Lemelerveld op de N348 wordt grotendeels afgesloten. Ook worden er vijf onveilige oversteken opgeheven.

Source: Salland TV