Onderhoudswerkzaamheden parallelrijbaan N337 en fietspaden N756 van 3 september tot en met 30 november 2018

De provincie Overijssel organiseert op donderdag 30 augustus een inloopavond over de werkzaamheden aan de parallelrijbaan van de provinciale weg N337 Wijhe-spoorwegovergang en de fietspaden van de provinciale weg N756 Wijhe-Raalte. Belangstellenden kunnen tussen 18.00 en 20.00 uur de inloopavond bezoeken in Partycentrum Longhorn, Langstraat 19 in Wijhe. Medewerkers van de provincie Overijssel en de aannemer zijn dan aanwezig om een toelichting te geven op de werkzaamheden, planning en omleidingen en om vragen te beantwoorden.

Afsluiting en werkzaamheden
De provincie werkt op vele plaatsen aan de verbetering van de wegen en fietspaden in Overijssel en voert onderhoudswerkzaamheden uit. Twee van deze wegen zijn de parallelrijbaan van de provinciale weg N337, gedeelte Wijhe-spoorwegovergang, en de fietspaden van de provinciale weg N756 Wijhe-Raalte.
De werkzaamheden bestaan uit:
• het maaien en opruimen van bermen;
• het vervangen van asfaltlagen;
• het vervangen van bestrating en bermverharding;
• het aanbrengen van belijning en markeringen.
De werkzaamheden worden uitgevoerd in de periode van maandag 3 september tot en met vrijdag 30 november 2018. Tijdens de werkzaamheden worden de parallelrijbaan en de fietspaden afgesloten voor het verkeer. De exacte datum van uitvoering is afhankelijk van de weersomstandigheden. Kijk voor informatie ook op www.bereikbaar.overijssel.nl.

Omleiding en bereikbaarheid
Het (brom)fietsverkeer op het fietspad van de N756 wordt ter hoogte van de wegwerkzaamheden omgeleid via het fietspad aan de overzijde van de hoofdrijbaan. Het verkeer op de parallelrijbaan van de N337 wordt omgeleid. De omleidingen worden met borden aangegeven en er worden verkeersregelaars ingezet. Aanwonenden blijven zoveel mogelijk bereikbaar. De aannemer maakt hierover afspraken met de betreffende bewoners.