Samen schilderen en koffie drinken voor het goede doel

Op zondagmiddag 25 november aanstaande organiseert de Stichting Vrienden van Judah Mahama een ‘Kunst & Koffie’-middag in het KoffieDok café op de Scheepvaartstraat 6B te Deventer. Vanaf 13.30 uur kan er worden geschilderd en kwaliteits koffie worden gedronken. Later op de middag worden de geschilderde werken geveild aan deelnemers en bezoekers. De opbrengst van de middag komt ten goede aan de Stichting Vrienden van Judah Mahama.

De Stichting Vrienden van Judah Mahama ondersteunt projecten die kwetsbare vrouwen en kinderen een kans bieden op een toekomst in Ghana. Een ieder die het doel van de stichting een warm hart toedraagt, is welkom om mee te schilderen. De entree bedraagt € 10,- en is inclusief het benodigde schildermateriaal en twee kopjes koffie of thee. De schilderwerken mogen niet zomaar mee naar huis worden genomen, maar worden op de middag zelf geveild. De middag duurt van 13.30 tot ongeveer 17.00 uur. Aanmelden is niet verplicht, maar kan via info@judahmahama.nl.

Projecten

De Stichting Vrienden van Judah Mahama ondersteunt twee lokale projecten in Ghana: het Judah Mahama Vocational Centre in Tamale en de Agape Love Academy in Kumasi. Het Judah Mahama Vocational Centre is opgericht om een kwetsbare groep meisjes en jonge vrouwen op te vangen en vaardigheden te leren zodat zij kunnen bouwen aan hun toekomst. De Agape Love Academy is een basisschool die onderwijs biedt aan kinderen uit de sloppenwijken van Kumasi.

Iedere maand is er op het Judah Mahama Vocational Centre voor de meisjes eten, gezondheidszorg en accommodatie nodig. Hiernaast moeten er naaimachines en trainingsmaterialen aangeschaft en onderhouden worden. Ook moeten de docenten worden betaald.

Op de Agape Love academy wordt er elke dag voor educatie, materiaal, eten, onderhoud van de school, vervoer van de kinderen en het betalen van het personeel gezorgd. Daarnaast wordt er gewerkt aan uitbreiding van de school, zodat er zoveel mogelijk kinderen onderwijs kunnen krijgen.

Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen: www.judahmahama.nl

Het artikel Samen schilderen en koffie drinken voor het goede doel verscheen het eerst op Salland1.