Theater met een lach en een traan

Een drukke week voor het HOFtheater. Op woensdag 27 februari speelt Stef Bos in zijn show Ruimte een verzameling van oud en nieuw werk voor een uitverkochte zaal. Een dag later, op donderdag 28 februari, voeren vier top musici met liefde en passie Bob Dylan’s muziek uit. Op vrijdag 1 maart is de voorstelling Emma wil leven te zien, gebaseerd op de gelijknamige en indrukwekkende documentaire. Fuad Hassen sluit de rij met zijn cabaretvoorstelling Held.

The Bob Dylan Band | Dylan Revisited

The Bob Dylan Band bestaat uit vier top musici die met grote liefde en passie Bob Dylan’s muziek uitvoeren. Elk concert hebben ze samen veel plezier om de beroemde songs uit te voeren. Blowing in the Wind, The Times They are a Changing, A hard Rain’s A-Gonna Fall, Desolation Row en Like a Rolling Stone komen voorbij. Beleef Dylan’s muziek met goede rock & roll, blues, folk, country en jazz.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor The Bob Dyland Band op donderdag 28 februari, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 27,50 per stuk.

Lisse Knaapen | Emma wil leven

Emma is slim, sportief, grappig… en weegt 40 kilo. Emma wil leven. Maar volgens haar ouders en artsen is ze ernstig ziek. En hoewel ze probeert te luisteren naar hun adviezen is er iets dat haar steeds anders laat handelen. Iets dat sterker is: de stem van anorexia. In haar hoofd is een strijd gaande op leven en dood. Emma wil leven, maar is ze in staat om weerstand te bieden aan alle negatieve gedachten die haar hoofd vullen? We zien een jonge vrouw (een rol van Lisse Knaapen) die verlangt naar controle maar daardoor die controle juist verliest.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Emma wil leven op vrijdag 1 maart, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 22,50 per stuk.

Fuad Hassen | Held Mensen die Fuad Hassen tijdens de 1e editie van de Grote HOFcabaretavond hebben zien optreden, zullen bij het eten van een appel altijd met een glimlach aan hem terugdenken. In Held bewijst Fuad dat hij met zijn bijna tastbare charme en prettige relaxtheid niet voor niets sluipenderwijs de harten van het publiek heeft gestolen. Hij neemt het publiek – middels zijn typische laid-back comedystijl – mee in een wereld waarin bijzaken grote betekenis krijgen en hoofdzaken er niet meer toe doen. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Fuad Hassen op zaterdag 2 maart, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 17,50 per stuk.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

 

Het bericht Theater met een lach en een traan verscheen eerst op Salland TV.