Vechtdal-ontmoeting met Landbouwminister Carola Schouten

De ChristenUnie afdelingen Ommen en Dalfsen organiseren op zaterdag 10 maart van 14.45 tot 16.15 een informele ontmoeting met de Minister van Landbouw, Carola Schouten bij de Wiekelaar te Oudleusen. Minister Schouten is dan op weg naar Hardenberg, waar ze voor de ChristenUnie de NoaberschapsAward zal uitreiken.

De beide ChristenUnie afdelingen hebben de kans aangegrepen om voor boeren in het Vechtdal een kennismaking met de nieuwe Minister van Landbouw te organiseren. In een ‘collegetour-achtige setting’ kan het gesprek met minister Carola Schouten worden gevoerd. De minister zal iets over haar persoonlijke betrokkenheid van bij de sector vertellen en kan ingaan op de eerste maanden van haar ministerschap. De aanwezige agrariërs kunnen hun vragen aan de minister stellen.

De bijeenkomst start met een inloop vanaf 14.45 uur. Vanaf 15.15 uur start de ontmoeting met de minister, die rond 16.15 uur weer moet vertrekken. Voor de aanwezigen is er dan nog even tijd om na te praten. In principe is er een vrije inloop, maar de organisatoren willen graag weten op hoeveel mensen ze ongeveer kunnen rekenen. Daarom vragen we u om u aan te melden via het mailadres: landbouw@ommen.christenunie.nl

Source: Salland TV