Vinyl-cd en boekenliefhebbers welkom in Deventer

Naast de bekende boekenbeurs in Deventer kun je ook als muziek en filmliefhebber in de mooie stad terecht. Sommige liefhebbers zoeken items voor de verzameling, aderen kopen hedendaagse platen, uitgebracht in welbekende, ronde vorm. Omdat het geluid nou eenmaal bijzonder is. Of de hoes bijzonder. En het nostalgische gevoel erbij, behouden. In Deventer kun je op de beurs mooie dingen vinden.

Op zaterdag midden in het centrum van Deventer Vinylstad wordt op het Lamme van Dieseplein de beurs georganiseerd.
30 kramen vol muziek en als je dan nog niet genoeg hebt dan zijn er nog 6 platenwinkels binnen een afstand van 200 meter, waaronder die van Musicamore en Bep Dylan.

De winkel Bep Dylan is een verzameling van niet alleen vinyl. Ook speelgoed en mooie vintagekaarten kun je er vinden. Het is net zoals veel andere winkeltjes hier in deze mooie buurt een echte snuffelwinkel, waar je altijd wel iets vindt om mee naar huis te nemen of om iemand blij mee te maken.

Foto Bep Dylan, door Sonja Veneman

Nog een bijzondere winkel die zowel cd’s, vinyl, boeken en films te bieden heeft is Musicamore in de Kleine Overstraat. In de winkel klinkt nu vrolijke salsamuziek maar er zijn alle genres te vinden. Morgen is in Deventer de welbekende boekenmarkt.

Eigenaar Ruud Verkerk: “Er is zeker nog veel belangstellingvoor boeken, ook al zijn er tegenwoordig E-readers, mensen vinden het prettig het boek in handen te hebben, het is toch iets blijvends”

Hij is dan wel niet op de vinylbeurs te vinden deze zaterdag, zijn klanten weten de weg naar zijn zaak te vinden vanuit heel Nederland en over de grens. Een zaak waar je je ogen uitkijkt, en als vanzelf gaat snuffelen. Boeken in zowat ieder genre, mooi vormgegeven vinyl met originele hoezen.
De winkel is zaterdag geopend en buiten staat al een kraam klaar met mooi materiaal om te bekijken en te koop. Meer informatie is te vinden op www.musicamoredeventer@wordpress.com

Ruud Verkerk van Musicamore. Foro: Sonja Veneman

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico