Welke locatie in Raalte wordt plukstrook?

Groen, samen doen! Dat is het nieuwe beleidsplan van de gemeente Raalte. Samen met bewoners en ondernemers het groenbeleid oppakken en met veel kennis en enthousiasme tot mooie resultaten komen. Een van de eerste acties is het inrichten van plukstroken binnen de gemeente Raalte om bloemmengsels te zaaien die deze zomer gaan bloeien. Niet alleen aantrekkelijk om naar te kijken, maar ook goed voor de bijen om van te leven. De gemeente wil graag van haar inwoners weten welke locaties hiervoor geschikt zijn. Is dat langs een invalsweg van een van de dorpen of juist bij een bankje op een rustige plek? Of is een plek aan het water beter geschikt?

Het aanmelden van een idee voor een plukstrook kan door het invullen van een formulier op de site van de gemeente Raalte www.raalte.nl. Inzenden kan tot 16 maart 2017.

Ook in de stand van de Sallandse Bijenvereniging op de Tuinexpo Salland in Luttenberg van 3 t/m 6 maart 2017 kunnen belangstellenden hun idee voor een plukstrook inleveren. Meer weten over het nieuwe groenbeleid? Kijk op www.raalte.nl, daar staat ook een folder met informatie over de plukstroken.