Zaterdag en zondag volop activiteiten op de Paaskermis Deventer

Het laatste weekend van de kermis is extra feestelijk.

Op zaterdag 7 april zijn vanaf 14 uur tot in de avond op het kermisterrein tussen de 20 en 30 getunede auto’s te vinden van DRT Street Performance. DRT Street Performance is er natuurlijk ook bij om iedereen wat meer te vertellen over hun passie voor hun auto.

Ook is er natuurlijk op zaterdag 7 april omstreeks 21.30 uur het traditionele vuurwerk. Het belooft weer een spectaculaire show te worden.

Op zondag 8 april staat op het kermisterrein weer de grootste braderie in Deventer! Voor iedereen wat wils, liefhebbers van sieraden, haarfrutsels, schoenen, kleding, lederwaren, interieuritems, gadgets, souvenirs en andere hebbedingetjes kunnen hier hun hart ophalen. Ook liefhebbers van 2e hands spullen kunnen naar hartenlust rond snuffelen.
De braderie start vanaf 12.00 uur en natuurlijk is de kermis op zondag ook vanaf 12.00 uur geopend.

Openingstijden
De kermis is woensdag en donderdag geopend van 14.00 uur tot 23.00 uur. Op vrijdag en zaterdag is de kermis van 14. 00 uur tot 24.00 uur geopend en op zondag van 12.00 uur tot 23.00 uur.

Het Platvoet Evenemententerrein heeft een grote parkeerplaats voor auto’s. De kermis is met de fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar.

TIP: Gebruik de kortingsbonnen voor extra voordeel bij de attracties!

De gemeente Deventer wenst iedereen een fantastische en gezellige Paaskermis toe!

Source: Salland TV