19 maart Open Huis Landstede MBO, Raalte

Maak kennis met eigen lesmethode bij de economische opleidingen
Raalte – Op donderdag 19 maart kan iedereen die interesse heeft in een (vervolg)studie op het mbo zich uitgebreid laten informeren bij Landstede MBO. Het Open Huis vindt plaats op alle locaties in Raalte, Zwolle, Harderwijk, Dronten en Lelystad.
Bezoekers van het Open Huis kunnen informatie krijgen over alle mbo-opleidingen, waaronder de 48 opleidingen die door de Keuzegids zijn beoordeeld als Topopleiding. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden.
Kennismaken met MBOscrum
Tijdens het Open Huis in Raalte geven de economische opleidingen van de Landschappen Handel & Commercie en Office & Management in drie rondes een workshop over MBOscrum. Met dit onderwijsmodel worden studenten beter voorbereid op het continue veranderende werkveld. Dit sluit aan bij de behoefte aan flexibele medewerkers in het bedrijfsleven. Het helpt studenten bovendien in hun voorbereiding op het hbo. De methode is binnen Landstede MBO ontwikkeld en gaat uit van “Agile werken” door middel van scrummethodiek.
Locaties in de regio 
De locaties in Raalte (Zwolsestraat 63a) en Zwolle (Assendorperdijk 31 (ingang Ten Oeverstraat), Assendorperdijk 55, Dokterspad 2, Fuchsiastraat 1, Rechterland 1 en Stadionplein 12) zijn van 16.30 tot 20.30 uur geopend. 
In verband met een te laag aantal aanmeldingen zullen de opleidingen Beveiliging en Coördinator Beveiliging komend schooljaar niet worden aangeboden in Raalte. Voor informatie over deze opleidingen kunnen geïnteresseerden naar onze locaties in Zwolle en Harderwijk.
Meer informatie
Wie het Open Huis wil bezoeken en meer wil weten over de opleidingen, alle locaties en het Open Huis, vindt meer informatie op www.landstedembo.nl. Hier kunnen bezoekers zich ook aanmelden. Voor informatie of een afspraak met onze studieloopbaanadviseurs is er het gratis informatienummer: 0800-0245666 (tijdens kantooruren).


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Het bericht 19 maart Open Huis Landstede MBO, Raalte verscheen eerst op Salland TV.