Aangiftedag Inkomstenbelasting Olst

Herkenbaar: de belastingaangifte is een jaarlijks klusje om tegen op te zien. En het is voor lang niet iedereen gemakkelijk om een juiste, volledig ingevulde aangifte op te sturen. Daarom is er vrijdag 20 maart een belastingaangiftedag in de Bibliotheek in Olst.
De Sociaal Raadslieden van Financiën de Baas helpen bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting 2019.
Van 9.00 tot 11.30 uur en van 13.00 tot 15.30 uur zijn de Sociaal Raadslieden van Financiën de Baas aanwezig om vragen te beantwoorden, tips te geven en gericht te helpen met de aangifte inkomstenbelasting over het belastingjaar 2019. Deelname is gratis. In elk geval meenemen: DigiD, jaaropgave en legitimatiebewijs.
De Bibliotheek heeft met de Belastingdienst afgesproken om mensen te ondersteunen bij het doen van de aangifte inkomstenbelasting. Wie zichzelf wel redt maar zelf geen computer met internet ter beschikking heeft, kan daarvoor op elk moment terecht in elke Bibliotheek. En op vrijdag 20 maart helpt Financiën de Baas iedereen die dat wil met zijn of haar aangifte inkomstenbelasting.
Deelnemers kunnen als voorbereiding van Financiën de Baas een meeneemlijst krijgen. Hierop staan alle gegevens en documenten die je nodig zou kunnen hebben om de aangifte zo goed en zo gunstig mogelijk in te vullen. Deze lijsten zijn te krijgen tijdens het inloopspreekuur van Financiën de Baas, op vrijdag van 9 tot 12 uur in het Holstohus in Olst. Bellen mag ook: 0570-547350. Belangrijk: een DigiD is noodzakelijk. Wie deze nog niet heeft, kan bij Financiën de Baas terecht voor hulp bij het aanvragen.
Financiën de Baas is een samenwerking tussen De Kern maatschappelijke dienstverlening (de sociaal raadslieden en de Formulierenbrigade) en de Thuisadministratie van Ut Huus.


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Het bericht Aangiftedag Inkomstenbelasting Olst verscheen eerst op Salland TV.