Duo-dag in Muziekkoepel Nering Bögel

Zondag 14 mei is het Duo-dag in de koepel op de Worp. Twee geroutineerde duo’s treden op van 14.30 tot 16.30 uur. Dit is muziek waar je naar blijft luisteren en kijken. Dat gebeurt allemaal in de rustieke groene omgeving van de Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. De gast- en entreevrije ontvangst en lekkere drankjes maken deze middag tot een feest.

Acoustic Live is een akoestisch duo dat bestaat uit zangeres Karin Brouwer en toetsenist Koos Lonis. Koos is muziekdocent basgitaar en keyboard en speelde beide instrumenten in verschillende bands. Karin heeft als zangeres in verschillende bands gezeten en vond al snel haar weg in deze intiemere vorm van muziek, die uitstekend bij haar past. Zij spelen in een intieme akoestische setting bekende en minder bekende covers uit de jaren ’70 tot nu van o.a. Alanis Morissette, Bonnie Raitt, Jessie J, Michael Jackson en Stevie Ann.

The Square Keys is het duo Gijs Jacobs en Maikel Verhoeven. Hun motto is: “Homegrown Blues”. Ze bouwen zelf instrumenten, hun website en ze maken live hun eigen artwork en visuals. “Rauwe old-school blues in variërende vormen.” Gijs zingt en speelt voetdrum terwijl hij op zijn zelfgebouwde gitaar met dubbele hals speelt. Sraar speelt bas en geeft de sound een solide ruggengraat. Maikel Verkoelen is hun live-kunstenaar. Hij consumeert de atmosfeer, de setting, de bezoekers en het moment. Zijn live visuals zijn te zien op een scherm en op viltjes die hij uitdeelt aan het publiek. Dit zijn de ingrediënten voor een speelse en verrassende live act.