Meet & greet met dino’s in het HOFtheater

Viggo Waas
Dertig jaar speelde Viggo Waas samen met zijn vrienden Peter Heerschop, Joep van Deudekom en Eddie B. Wahr, als het succesvolle cabaretgezelschap NUHR. Nu stapt hij alleen het podium op. Hij speelt de Meestervoorspeller. Maar wie is de Meestervoorspeller, welke gedaanten neemt hij aan? Is het de profeet die komt vertellen over de Messias, orakelt hij over een betere wereld of vindt hij juist dat we onze kansen hebben verspeeld? Kijkt de Meestervoorspeller in de spiegel maar ziet hij iemand anders?
Gelooft de Meestervoorspeller vooral in zichzelf? De Meestervoorspeller komt troost en onzekerheid bieden aan alle mensen. Een cabaret performance van Viggo Waas met voorspellende waarde.
Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Viggo Waas op donderdag 5 maart, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 21,00 per stuk.
Solo stories / Saskia Temmink
De makers van ‘LEEF!’, ‘PAAZ’, ‘Ma’ en ‘Emma wil leven’ brengen met ‘Doet sneeuw pijn’ een tragikomische monoloog over een vrouw die de dood van haar man een plek heeft te geven, maar tegelijkertijd ook als moeder door moet met het dagelijks leven. Eindelijk hebben ze elkaar gevonden. Ze beginnen een leven samen en krijgen een prachtige zoon. Dan gaat hij zoals elk jaar skiën met vrienden. Maar deze keer komt hij niet meer terug. Na de begrafenis rest er een levensgroot gat dat opnieuw gevuld moet worden. Maar hoe? Over een ondenkbaar verlies en de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginnen, gebaseerd op het boek van journalist Carolien Spaans.
Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Saskia Temmink op vrijdag 6 maart, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 22,50 per kaart. Om 19.30 uur vindt er een inleiding plaats. Deze inleiding wordt gegeven door dramaturg Annemiek Lely, die meer zal vertellen over de inhoud en achtergrond van de voorstelling.
Jurassic Revenge
Sta oog in oog met levensgrote dinosaurussen in de familievoorstelling ‘Jurassic Revenge’. Saartje bezoekt het museum voor oudheden en blijft gefascineerd stilstaan bij het grote skelet van de T-Rex. De bioloog weet haar bijzondere details te vertellen over de oertijd: over de vele verschillende dino’s, over hoe ze geboren werden en over de onvermijdelijke confrontaties met soortgenoten om te overleven. Miljoenen jaren geleden zouden deze imposante dieren zijn uitgestorven, maar niets is minder waar. Met zijn 2,5 meter hoog en 4 meter lange lijf is de T.Rex animatronic een van de vele dino’s die zijn opwachting maakt in deze theatervoorstelling.
Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Jurassic Revenge op zondag 8 maart, 15.00 uur in het HOFtheater. De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten kosten € 16,50 per kaart. Na afloop van de voorstelling komen de dino’s naar de foyer voor een meet & greet.
Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Het bericht Meet & greet met dino’s in het HOFtheater verscheen eerst op Salland TV.