Nabeschouwingen GAE, amateurvoetbal en handbal

Het wekelijkse overzicht van nabeschouwingen uit Salland Sport. Met deze week:

  • Voetbal: Go Ahead Eagles speelt gelijk tegen een degraderend Groningen. Met een samenvatting van de wedstrijd en nabeschouwingen met Hake en Rommens wordt teruggeblikt op de wedstrijd.
  • Voetbal: Heino wint, staat bovenaan periode 3, met 3 punten los en lijkt tegelijkertijd ook veilig voor nacompetitie tegen degradatie.
  • Voetbal: Lettele wint van De Gazelle en kan nog nacompetitie voor promotie bemachtigen.
  • Voetbal: DAVO speelt de gestaakte wedstrijd uit tegen Batavia’90 en kan ook nog voor nacompetitie gaan om te promoveren.
  • Handbal: Kwiek DS2 doet het boven verwachting in de 1e divisie en won ook dit weekend. Trainster Jildou Dijkstra blikt terug op de wedstrijd, het seizoen en blikt vooruit op haar trainerschap met Edwin Kippers in DS1 volgend seizoen.

Alle nabeschouwingen zijn hieronder te beluisteren. Zondag is Salland Sport weer live op de radio bij Salland1 van 14:00 tot 19:00 uur met o.a. Go Ahead Eagles live tegen Feyenoord en veel amateursport.

Go Ahead Eagles

Compilatie en interviews van de Eredivisiewedstrijd Go Ahead Eagles – Groningen. Eindstand 1-1. Go Ahead Eagles staat 11e van de 18 in de stand met 37 punten. De volgende wedstrijd is zondag 14 mei om 16:45 uur uit bij Feyenoord. Indeling: 0:00 Samenvatting 4:30 René Hake 7:10 Philippe Rommens

Amateurvoetbal

Trainer Martijn de Vogel na de voetbalwedstrijd Heino – VKW in de 4e divisie A zondag. Eindstand 3-1. Heino staat 10e van de 16 in de stand met 34 punten. Dat is een plaats voor handhaving. Echter zijn nacompetitie voor promotie en nacompetitie tegen degradatie nog mogelijk. Heino staat bovenaan in de 3e periode en heeft 7 punten meer dan de nacompetitieplaats tegen degradatie.

Trainer Helwich Machielsen van Lettele na de voetbalwedstrijd De Gazelle – Lettele in de 4e klasse G zondag. Eindstand 0-4. Lettele staat 4e van de 11 in de stand met 30 punten en maakt kans op nacompetitie voor promotie of handhaving. De Gazelle staat 11e met 2 punten en degradeert.

Trainer Resit Schuurman na de voetbalwedstrijd DAVO – Batavia ’90 in de 5e klasse E zondag. Eindstand 2-1. DAVO staat 3e van de 12 in de stand met 41 punten en maakt nog kans op nacompetitie voor promotie.

Handbal

Trainster Jildou Dijkstra na de handbalwedstrijd SEW DS2 – Kwiek DS2 in de 1e Divisie. Eindstand 26-30. Kwiek staat 4e van de 16 in de stand met 37 punten. Daarnaast een terugblik op het seizoen en een vooruitblik op haar trainerschap van Dames 1 volgend seizoen samen met Edwin Kippers.