Nabeschouwingen voetbal, handbal en volleybal

Elke zondag zijn er in Salland Sport nabeschouwingen te horen met verschillende trainers of spelers van diverse amateurverenigingen. Hieronder vind je alle nabeschouwingen.

Afgelopen zondag kwamen de voetbaltrainers van Heino, Rohda Raalte en Wijhe’92 in de uitzending. Ook waren er handbalnabeschouwingen met Overwetering, Lettele en Heeten. Heeten speelde dit weekend de derby tegen Nieuw Heeten. Tot slot een nabeschouwing met Jeroen Jansen van volleybalvereniging Avior uit Deventer met daarbij ook de vraag of Evie van Kerkvoorde zich gaat aansluiten bij Avior.

Voetbal

Trainer Martijn de Vogel na de voetbalwedstrijd Hoogeveen – Heino in de 4e divisie A zondag. Eindstand 0-0. Heino staat 12e van de 16 in de stand met 13 punten.

Trainer Laurens Knippenborg na de voetbalwedstrijd Rohda Raalte – Alcides in de 4e klasse A zondag. Eindstand 5-1. Rohda Raalte staat 5e van de 16 in de stand met 32 punten. De top 7 staat momenteel binnen 6 punten van elkaar.

Trainer John Beijen na de voetbalwedstrijd Wijhe’92 – KCVO in de 3e klasse D zondag. Eindstand 4-2. Wijhe’92 staat 3e van de 14 in de stand met 21 punten.

Handbal

Trainer Harry Stoeten van Heeten na de handbalwedstrijd Nieuw Heeten – Heeten in de Hoofdklasse B. Eindstand 22-31. Heeten staat 3e van de 12 in de stand met 21 punten. Nieuw Heeten staat 10e met 7 punten.

Trainer Gert Wessels na de handbalwedstrijd Lettele DS1 – Avanti Wilskracht DS1 in de Hoofdklasse B. Eindstand 34-30. Lettele staat 5e van de 12 in de stand met 14 punten.

Trainer Aldo Nijboer na de handbalwedstrijd R.S.C. DS1 – Overwetering DS1 in de Hoofdklasse B. Eindstand 27-31. Overwetering staat 6e van de 12 in de stand met 12 punten.

Volleybal

Trainer Jeroen Jansen na de damesvolleybalwedstrijd Avior DS1 – DeVoKo DS2 in de 2e divisie B. Eindstand 1-3. Avior staat 8e van de 12 in de stand met 31 punten.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico