Verlenging samenwerking Sportbedrijf Raalte en Fysiotherapie Salland

Fysiotherapie Salland kiest voor een verlenging van de samenwerking met Sportbedrijf Raalte. Sven Wentink van Fysiotherapie Salland en Henry Bronkhorst van Sportbedrijf Raalte zijn dat overeengekomen met een contractverlening van de huur van een behandelruimte binnen het Gezondheidscentrum in Sportcentrum Tijenraan tot en met 2022.
Fysiotherapie Salland is een belangrijke paramedische partner van veel sportverenigingen. Door Sportcentrum Tijenraan als een van de praktijklocaties houden blijft de sportmedische zorg letterlijk dichtbij de sportactiviteiten in Tijenraan. Sven Wentink van Fysiotherapie Salland: “Het Gezondheidcentrum binnen Sportcentrum Tijenraan is een logische plek voor onze behandelingen van sporters. Samen met Sportbedrijf Raalte gaan we verkennen hoe we vanuit deze locatie nog meer toegevoegde waarde voor sportverenigingen en hun leden kunnen bieden”.
Gezondheidscentrum Sportcentrum Tijenraan Het gezondheidscentrum binnen Sportcentrum Tijenraan biedt uitkomst aan mensen die vooruitgang willen boeken op het gebied van voeding en beweging. Naast Fysiotherapie Salland zijn Lifestyle Centre Raalte, Dietistenpraktijk Salus, Fysiotherapie Kracht, Innofeet (podotherapie) en Mind-Sense-Go (leefstijlcoaching) actief in het gezondheidscentrum. Henry Bronkhorst: “Door intensief met deze partners samen te werken onstaat er komende jaren een steeds breder aanbod aan voeding- en beweegprogramma’s. Op deze manier kunnen we steeds meer mensen gerichter bereiken, inspelen op hun vragen en op een gezonde en verantwoorde manier onder deskundige begeleiding in beweging krijgen.”


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Het bericht Verlenging samenwerking Sportbedrijf Raalte en Fysiotherapie Salland verscheen eerst op Salland TV.