Leuk afwisselend vrijwilligerswerk in kiosk Infocentrum IJssel

Bij het Infocentrum IJssel Den Nul is het eigenlijk het hele jaar door een komen een gaan van bezoekers. Veel mensen(waaronder veel toeristen die in de regio verblijven) bezoeken het Infocentrum om de exposities te bekijken, aan diverse activiteiten deel te nemen, een kopje koffie te drinken op het terras en te wandelen in de omgeving. Om deze mensen te ontvangen zoekt het Infocentrum enthousiaste Gastheren/Gastvrouwen.

In het Infocentrum IJssel zijn altijd twee gastheren/-vrouwen aanwezig. Zij ontvangen de bezoekers, kunnen wat informatie geven over hetgeen er in het Infocentrum te zien is, kunnen de bezoekers helpen met het uitzoeken van een wandeling in de buurt, bemensen de kiosk waar de bezoekers leuke kadootjes op het gebied van natuur en cultureel erfgoed kunnen kopen en verrichten soms wat hand en spandiensten. Leuk afwisselend vrijwilligerswerk, dat je samen met een grote groep enthousiaste mede-vrijwilligers doet, volgens een rooster wat ruim van te voren bekend is.

De coördinatoren van de Gastheren/vrouwen houden natuurlijk zoveel mogelijk rekening met alle wensen van de vrijwilligers. Zo is het mogelijk aan te geven welk dagdeel er gewerkt kan worden en wanneer u met vakantie bent. Onderling ruilen is ook altijd toegestaan, zodat u niet ‘vast zit’ aan uw vrijwilligerswerk. Nieuwe vrijwilligers worden natuurlijk ingewerkt door vrijwilligers die er al langer zijn, zodat u snel deel uit maakt van de groep en op de hoogte bent van alle wetenswaardigheden.

Zin in een nieuwe uitdaging? Lekker bezig zijn met natuur en cultuurhistorie in een prachtige omgeving? Zin om aan te haken bij een gezellige groep vrijwilligers? Neemt u dan eens contact op met Annitha Stadhouders (06 36562250) of via: administratie@infocentrumijssel.nl Wij hopen u snel als nieuwe vrijwilliger bij het Infocentrum IJssel te mogen begroeten.

Het bericht Leuk afwisselend vrijwilligerswerk in kiosk Infocentrum IJssel verscheen eerst op Salland TV.