Lisanne Spanbroek wil door in landelijk bestuur

Het kandidaat Kamerlid en jongste raadslid uit Olst gaat voor een tweede termijn in het landelijke CDA-jongeren bestuur. Momenteel is Lisanne al actief als Dagelijks Bestuurslid Ledenwerving & Ledenbinding en daarmee hoopt ze door te mogen gaan.

Met ruim 1.700 leden en meer dan 165 activiteiten per jaar is het CDJA een bruisende politieke jongerenorganisatie. Met afdelingen in de IJsseldelta, Twente en het overkoepelende CDJA Overijssel is er altijd een lokale afdeling waar jongeren tot en met 31 jaar terecht kunnen. “Het CDJA zag haar ledenaantal het afgelopen jaar flink oplopen, de hernieuwde en gezamenlijke focus op ledenwerving & ledenbinding werpt zijn vruchten af.”Het zal geen verrassing zijn: Graag ga ik door als Dagelijks Bestuurslid Ledenwerving & Ledenbinding. Er is veel werk verzet en er is nog genoeg te doen. Ik heb er in ieder geval zin in en hoop samen met de leden te mogen blijven bouwen aan een vitale vereniging!” aldus Lisanne.

De deadline om te solliciteren is op 1 maart, hierna zal een selectiecommissie de sollicitanten doorlichten, bevragen en indien goedgekeurd voordragen aan het Algemeen Bestuur. Zodra deze de voordracht goedkeuren zijn de leden aan het woord, zij kiezen op het CDJA-congres op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei in Groningen wie de functie mag vervullen. Lisanne werd vorig jaar op 21 mei tijdens het CDJA-Lustrumcongres als enige kandidaat voorgedragen en verkozen. Lid worden van het CDJA + CDA kost het eerste jaar 5 euro.

Het bericht Lisanne Spanbroek wil door in landelijk bestuur verscheen eerst op Salland TV.

Source: Salland TV