Schrijf nu in voor de Grote Wiejese Dorps Quiz

Vanaf nu kunt u zich met uw team inschrijven voor de Wiejese Dorpsquiz op Koningsdag.

Omdat het de eerste keer is gaan 99% van de vragen exclusief over Wijhe! Dat kan maar één keer. Leuk om dan juist nu met de hele familie een paar uur te puzzelen in en over uw eigen dorp. Zorg voor een netwerk van jong en oud zodat zoveel mogelijk vragen beantwoord kunnen worden!

Er zijn denkvragen, puzzelvragen, muziekvragen, internetvragen, praktische opdrachten, fotovragen… je kunt het zo gek niet bedenken! Houd vanaf nu het nieuws over Wijhe ook in de gaten, je weet het maar nooit!

De prijsuitreiking is zondag 5 mei in Het Langhuus vanaf half acht. Gaat u de uitdaging aan? Wie is het gouden brein van Wijhe?

Bedrijven en verenigingen kunnen ons sponsoren door een bedrijfsteam in te zetten en een sponsorvraag in te sturen. De beste manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen!

Inschrijven kan online via de website van de Historische vereniging, daar vind je ook de spelregels. Website: www.historischeverenigingwijhe.nl. Vult u het formulier liever met de hand in? Ook als u niet kan printen kan dat. Elke woensdagmiddag is het museum open, daar zijn inschrijfformulieren en u kunt ze daar ook inleveren.

 

Het bericht Schrijf nu in voor de Grote Wiejese Dorps Quiz verscheen eerst op Salland TV.