Primeur voor Brandweer IJsselland: de interactieve regiokaart is live!

Hoe zijn de 35 brandweerposten geografisch verspreid in IJsselland, wat voor materieel staat er en hoeveel mensen heeft een post maximaal nodig om goed uit te kunnen rukken?
Wie snel een antwoord wil op deze vragen, vindt ze op de interactieve regiokaart van Brandweer IJsselland op de website van Brandweer Nederland, de landelijke site voor alle 25 brandweerregio’s in Nederland.
IJsselland heeft de primeur met deze nieuwe tool die in de toekomst nog verder ontwikkeld kan worden.
Mensen en materieelDe regiokaart werd ontwikkeld in samenwerking met het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) en de webdesigner van Brandweer Nederland. De kaart is te vinden op de homepage van IJsselland, vlak onder de nieuwsitems. Je kunt een post uit de lijst selecteren of op de kaart klikken. In het scherm rechts naast de kaart zie je een overzicht van brandweermensen en materieel op de posten. We hebben per post het aantal brandweermensen vermeld dat maximaal nodig is om goed uit te kunnen rukken.
Landelijk én regionaalBrandweer.nl is de landelijke website van de 25 brandweerregio’s. Op deze site delen we landelijk en regionaal nieuws en het is dé plek voor publieksinformatie. Denk bijvoorbeeld aan preventie- en wervingscampagnes, mooie ervaringsverhalen en algemene informatie over de brandweer en brandweertaken.

Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Het bericht Primeur voor Brandweer IJsselland: de interactieve regiokaart is live! verscheen eerst op Salland TV.